Saturday , September 21 2019
Home / Online informacije / Sam sa vjerenikom svoje sestre sam.. evo kako mi se to omaklo

Sam sa vjerenikom svoje sestre sam.. evo kako mi se to omaklo

Sve se promjenilo mjesec dana prije njene svadbe. Kada smo bile mlađe, moja sestra i ja smo bile nebo i zemlja. Bila je prelijepa i dječaci su je obožavali, a ja sam se muku mučila sa aknama i viškom kilograma.

Bila sam užasno ljubomorna na nju, ali sam se zato potpuno posvetila školovanju i kasnije fakultetu. Moj trud se isplatio, jer sam brzo dobila posao u solidnoj advokatskoj kancelariji. I dalje sam bila gojazna, ali sam bila zadovoljna svojim životom.

Sestra mi poslije nekog vremena javila da planira da se uda za godinu dana i da hoće da joj budem djeveruša. Kada sam spustila slušalicu, počela sam da plačem. Znala sam, svi će gledati u nju, biće oduševljeni njenom ljepotom i pitaće se kako je moguće da smo u srodstvu.

Odlučila sam da moram da zasijam na tom vjenčanju. Sljedećih 11 mjeseci sam primjenila najagresivniju dijetu, izgledala sam fenomenalno i osjećala sam se odlično.
Nabacila sam seksi haljinu i otišla da se pripremim za svadbu. Kada me je sestra Natalija vidjela, nije mogla da vjeruje; ponavljala je kao papagaj da izgledam sjajno, i da joj je jako drago zbog toga. I roditelji, koje dugo nisam vidjela, a i svi ostali su pričali samo o meni. Natalijin vjerenik, Predrag, stvarno je izgledao dobro.

Rekao je da sam prelijepa. Natalija nam je naredila da se više družimo kako bismo se bolje upoznali, jer ga je ostatak porodice dobro poznavao, za razliku od mene. Slagala bih kad bih rekla da mi nije prijalo društvo tog lijepog čovjeka. Sljedećeg dana sam sa Predragom otišla u šoping, da kupimo sitne potrepštine za svadbu. Razgovarali smo, šalili se i flertovali. Uporno je ponavljao kako sam lijepa i bio je u šoku, jer je moja sestra uvek govorila da sam bucmasta i neprivlačna. To me je jako pogodilo.

Nisam znala da je Natalija toliko okrutna. Odsjela sam u hotelu, jer je u kući već bila velika gužva. Peđa me je dovezao do hotela, a onda me je pitao da li može da se posluži toaletom. Nisam mislila da je to bitno, pa sam ga pozvala gore i rekla mu da bismo mogli da popijemo i piće prije nego što odemo u gužvu u porodičnoj kući.

Popili smo nekoliko čaša vina. Veoma me je privlačio i još sam bila uvređena zbog sestrinih komentara na moj izgled. I dalje smo flertovali, ali još mi nije bilo ni na kraj pameti da bi nešto moglo da se desi. Onda je on preuzeo inicijativu.

Počeo je da mi govori da me jako želi i da sam prelijepa. Nisam mogla da vjerujem. Povređena zbog komentara i cvrcnuta od vina, poklekla sam pred njegovim naletima i strastveno sam ga poljubila. Već sljedećeg trenutka smo vodili ljubav.

Poslije uzbudljivog i zabranjenog odnosa smo razgovarali. Oboje smo osjećali krivicu, pa smo odlučili da ne kažemo ništa mojoj sestri.

Sljedećih nekoliko nedelja Peđa i ja smo uspjeli da uglavimo još nekoliko viđanja i više sati divljeg seksa. Mislim da je bilo presudno to što sam u isto vrijeme osjećala i neviđenu strast i užasnu grižu savjesti. Ubjeđivala sam da tu ima neke pravde, jer sam uvijek bila u njenoj sjenci.

desperate-and-sad-woman-crying-hghexxgqe-thumbnail-full01
Znam, bilo je glupo i bilo je sebično to što sam radila. I svaki put bismo ponavljali da je to posljednji put. U noći prije vjenčanja, Peđa je došao i rekao mi je ne može više da vara moju sestru, jer je zaljubljen u nju. Želio je da joj kaže istinu o nama. Nisam blesava, znala sam da je to greška i da bi uništilo sve odnose u našoj porodici.

Svadba je bila jedna od najtežih dana u mom životu i zaplakala sam kada su rekli “DA” jedno drugom. Naravno, svi su mislili da plačem od sreće zbog svoje sestre. Kidala me je griža savjesti, ali i jaka osjećanja koja sam gajila prema Peđi. Ujutru sam se spakovala i otišla u moj stan, kako bih pobjegla od sramote i iskušenja njegovog prisustva.

n-pregnant-woman-hospital-628×314
Tek kasnije sam saznala da sam trudna. Kada bi moja porodica saznala, Peđi bi se više olupalo o glavu, pa sam donela najtežu odluku u mom životu – otišla sam na abortus. To je bio jedini način da spasim moju sestru.

Osjećala sam da je to bila zaslužena kazna za ono što sam uradila. Prošle su godine od tada, a ja sam sada udata i imam dva divna deteta. I dalje izbjegavam susrete sa mojom porodicom, kad god to mogu. Krivica me i dalje izjeda, kao i snovi o mužu moje sestre.”

Dodatna zabava:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *